Wonderland Burlesque

De tent van Lex - Zaterdag 1 juli 2023

Wonderland Burlesque is ontstaan vanuit het hart, vanuit liefde, vanuit een droom, een fantasie, een wens, ontdekken en doen. Al vanaf jong meisje ontwikkelde ik n liefde voor dans, theater, muziek en de verhalen van lewis carol over alice’s wonderland hebben de leidraad gehad in mijn leven.
Na een periode van nare dingen die het leven iemand in de schoot werpt ben ik door een toe mailen vriendin verliefd geworden op de manier waarop Burlesque kunst, creativiteit, fantasieën, overtuigingen en de vrouwelijkheid verbind. Dit alles met een dikke knipoog en een tikkeltje teasy, vol met sensualiteit en humor. Geïnspireerd door de professionaliteit, het talent, positiviteit en het doorzettingsvermogen van Elles de Graaf is de wens ontstaan dit gevoel te delen met andere vrouwen. Tegenwoordig zijn het juist die vrouwen die mij zo enorm inspireren.

De manier waarop zij het wonderbaarlijke in zichzelf te (her)ontdekken, waarin fun, respect en vrouwelijkheid in al haar vormen centraal staat! Samen geven we workshops lessen, verzorgen we shows acts en optredens.

Daarnaast zet ik me in als medestichting houder van stichting Party Events Parkstad voor bewustwording en acceptatie voor de lhgtbi+comunity. Dit alles onderteund door haar man en kinderen waarin liefde, geduld en respect voor elkaar en de medemens centraal staan.

All is possible in the wonders of Burlesque!

(Re)Discover the wonder of you.

~Alice Daydream~