print deze pagina

Tickets

Alle tickets zijn uitverkocht!

Sponsorpakketten en Relatietickets
Relatiedeck Kooptickets á € 150,00
Omwonenden tickets

– Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.
– * Kidsticket (0-9 jaar) en muntenticket zijn inclusief servicekosten
.
De kidsticketprijs (0-9 jaar) van € 2,50 (€ 3,75 voor weekendticket) wordt enkel gevraagd om duidelijker te registreren hoeveel kinderen in deze leeftijdscategorie op het festivalterrein aanwezig zijn.
Dit op verzoek van de veiligheidsdiensten.

– Kinderen (0-15 jaar) alleen entree onder begeleiding van een meerderjarige, legitimatie bij entree verplicht.
– Alle (spoel-)wc’s zijn gratis en er is gratis drinkwater bij grote hitte.


Kopen in winkel

Ook in de winkels en in alle primerawinkels zijn de tickets uitverkocht.


Contant geld

Op het festivalterrein kun je bij de muntenkassa’s contant geld pinnen.


Mindervaliden

Voor mindervaliden is er een apart (rolstoel)dek. Bij de andere podia zijn er geen aparte plekken voor mindervaliden. De overige podia zijn voor deze bezoekers overigens goed te bereiken en te bekijken. Er zijn geen aparte invalide-tickets te koop.


Terrein verlaten + Polsbandjes

De bezoekers met een combiticket ontvangen een polsbandje bij de entree, dat verder vrij toegang geeft op de festivalweide. Polsbandjes zijn niet overdraagbaar. Bij twijfel kan de organisatie wederom om de e-ticket vragen, en de naam en bestelling controleren. Bij fraude wordt de bezoeker de toegang tot de festivalweide ontzegd.

Bezoekers met een dagticket kunnen de festivalweide ook tijdens deze dag verlaten. Ze krijgen dan een kenmerk mee, waarmee ze later weer gratis terug kunnen komen.


Valse tickets en zwarthandelWeet waar je tickets koopt

Koop je ticket enkel via de links op deze site.
Ons officiele kanaal is deze site!

Er zijn ook diverse online (ticket)shops die tickets tegen een veelvoud van de officiële ticketprijs verkopen. Vaak zijn deze tickets niet vals, maar wel veel te duur. Let daarom goed op waar je koopt.

Alle tickets worden bij de ingang gecontroleerd met behulp van een unieke barcode. Het is daarom onmogelijk om met een vals ticket toegang tot het festival te krijgen. Wij zullen uiteraard de toegang weigeren aan bezitters van een vals tickets.


Algemene Voorwaarden ticketverkoop

Op de verkoop van tickets zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik hier. Eenmaal gekochte kaarten nemen wij niet terug.

Voor grote bestellingen van tickets en voor meer informatie: info@parkcitylive.nl