2 Unlimited
Dance Area – zondag 30 juni

Het meest succesvolle duo uit de jaren ‘90 op ParkCity Live?
DACHT HET WEL !!!
2 Unlimited zet een spetterende live show neer met een aaneenschakeling van wereldhits zoals ‘No Limit’, ‘Get Ready For This’, ‘Twilight Zone’, ‘The Real Thing’, ‘Tribal Dance’, ‘Let The Beat Control Your Body’ en ‘Jump For Joy’. Ray en Michèle treden volledig live op en gaan de interactie aan met het publiek. Een compleet optreden met danseressen, visuals op de achtergrond en special effects.

2 Unlimited wiki

  • 2 Unlimited is, gebaseerd op verkoopcijfers, het meest succesvolle, muzikale exportproduct van de jaren ‘90
  • Hits van 2 Unlimited zoals ‘No Limit’, ‘Twilight Zone’ en ‘Get Ready For This’ zijn nog steeds vaak te horen tijdens sportwedstrijden van het NBA Basketball en de NFL Superbowl
  • 2 Unlimited heeft 3 World Music Awards gewonnen als ‘Best Selling Artist of the Year’

 

Een paar cijfers op een rij
2 Unlimited heeft wereldwijd ruim 22 miljoen albums en singles verkocht met gouden en platina platen in 26 verschillende landen. De hits van het duo staan op dance compilaties die 60 miljoen keer over de toonbank zijn gegaan. Het mag duidelijk zijn dat 2 Unlimited het meest succesvolle exportproduct van de jaren ‘90 is.

Nog steeds populair
De hits van 2 Unlimited, waaronder ‘No Limit’, ‘Twilight Zone’ en ‘Get Ready For This’, zijn te horen in films zoals ‘Any Given Sunday’, ‘Final Destination’, ‘Space Jam’. Maar ze behoren ook tot de meest populaire ‘sport anthems’ tijdens basketbal- en American Football-wedstrijden. De hits van 2 Unlimited zijn nog steeds zeer geliefd bij een zeer breed publiek, van jong tot oud.