Programma zondag 30 juni

 

Barren en food van 12:00-23:00 uur. Programma van 13:00 – 23:00 uur. Terrein open tot 23:30 uur

 

Mainstage
Presentatie:
Bart Storcken
Dance Area
TENT VAN LEX
Presentatie:
SJON MOBERS
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00
22:30
23:00
23:30
LOTTE WALDA
13:00 - 13:30

Lotte Walda reist als een zonnestraal de wereld over met haar muziek. Haar album "Sunflower" bracht haar van Limburg naar Nashville en Guatemala. Geïnspireerd door haar reizen, samenzang, en iconische instrumenten, schreef ze nummers met een warm hart voor artiesten als Joni Mitchell. Haar single 'Let It Flow' werd bijna 12 miljoen keer beluisterd. Lotte's tweede album 'Dragonfly', met 18 natuur-geïnspireerde nummers, ademt dankbaarheid en hoop. Ze combineert vintage invloeden met moderne artiesten en blijft inspireren met haar authentieke stem.

CLAUDE
14:00 - 15:00

Nederland’s nieuw muzikaal fenomeen, Claude, won in 2022 de talentenjacht “ARE YOU NEXT?” van XITE en Cloud 9 Music. Zijn debuutsingle ‘Ladada (Mon Dernier Mot)’ verpletterde records, met een Top 5-notering in de Nederlandstalige hits ooit, platina-status en wekenlange dominantie in de Spotify Top 50 en de Top 40.

Claude ontving nominaties en awards, waaronder de 3FM Award voor ‘Beste Nieuwkomer’. Internationaal breekt hij door met Engels-Franse versies van zijn hits, terwijl hij het festivalseizoen van 2023 aftrapt als een van de meest geboekte acts.

BOUKE & THE ELVIS MATTERS BAND
15:30 - 16:30

Bouke Scholten, opgegroeid in een muzikale familie, toonde al op jonge leeftijd zijn gouden stem. Op 18-jarige leeftijd begon hij met optreden, snel populair wordend. Bekend van tv-shows als “Waar is Elvis?” en “The Winner Takes It All,” overwon hij in 2019 de finale van “All Together Now.”

Met eigen live band en orkest betovert Bouke theaters en festivals, zelfs in Ahoy en Graceland. Zijn album “This is Me” en het bijzondere “Bouke at SUN,” opgenomen in de legendarische Sun Studio, tonen zijn veelzijdigheid. Recent won hij “The Tribute” op SBS6 en treedt binnenkort solo op in de Ziggo Dome.

QUEEN MUST GO ON
17:00 - 18:00

Queen Must Go On, de meest sensationele Queen tributeband van Nederland, eert de legendarische muziek van Queen met passie. Gevestigd in Nijmegen, bestaat de vierkoppige band uit Ward Palmen (Freddie Mercury), Geert Horvers (bassist), en Ralph Derksen (gitarist).

Het gebruik van dezelfde instrumenten en versterkers als Queen zorgt voor een authentieke sound. Winnaars van SBS6 ‘The Tribute – Battle of the Bands’, traden ze als headliner op in de Ziggo Dome. Met een uitverkocht concert in april 2023 vierden ze 50 jaar Queen met gastartiesten. Boek Queen Must Go On voor een complete Queen-ervaring!

CHEF’SPECIAL
18:30 - 19:30

Chef’Special is weer terug! De energieke live band die in Nederland inmiddels vele festivals plat speelde was in 2019 op tour door Europa met hun album ‘Amgio’. In maart van 2020 staat de band in een alweer uitverkochte TivoliVredenburg, 013 en Oosterpoort en kunnen we ze spotten op een aantal festivals.

Op 3 januari 2020 bracht de band hun nieuwe single ‘Trouble’ uit, waarop het nieuwe album ‘Unfold’ op 6 maart zal volgen.

Chef’Special is een vijfkoppige formatie uit Haarlem, opgericht in 2008, die een mix maakt van pop, reggae, rock en hiphop. In 2018 verscheen het inmiddels derde en met platinum bekroonde studio album ‘Amigo’ met daarop onder andere de hits als ‘Try Again’, ‘Nicotine’ en de titelsong ‘Amigo’. Na de zomer van 2016, waarin de band het voorprogramma van de Amerikaanse Arena tour van het duo Twenty One Pilots verzorgde, speelde de band op onder andere Pinkpop, Lowlands en verkochten ze de Ziggo Dome en tot tweemaal toe de AFAS Live uit.

SUZAN & FREEK
20:00 - 21:00

Suzan & Freek, bekend van de hit ‘Als Het Avond Is’, blijven nuchter te midden van hun onverwachte succes. Het tweede album, ‘Dromen In Kleur’, reflecteert op hun leven na de doorbraak. De twaalf tracks, met singles als ‘Weg Van Jou’ en ‘De Overkant’ met Snelle, tonen een zelfverzekerder duo met diverse muzikale invloeden.

Het album, geschreven tijdens de coronacrisis, omvat samenwerkingen met onder andere Sophia Ayana en John Ewbank. Suzan & Freek, nu met een live band, kijken vooruit naar een ambitieuze clubtour en blijven geloven in het waarmaken van dromen..

LOST FREQUENCIES
21:40 - 22:55

Belgische superster Lost Frequencies, aka Félix De Laet, brak in 2014 internationaal door met de hit ‘Are You With Me’. Zijn succesvolle carrière omvat #1-noteringen, platina-statussen en een Brit Award-nominatie. Met een kenmerkende indie-dancestijl heeft hij samengewerkt met topartiesten, waaronder Miley Cyrus en Ed Sheeran. Het derde album, ‘All Stand Together’, bevat samenwerkingen met Netsky, James Arthur en meer.

Als veelgevraagde festival-DJ blijft Lost Frequencies wereldwijd domineren, met een nieuwe Amerikaanse tour in 2024 ter ondersteuning van het album. Zijn blijvende succes en nieuwe muziek bevestigen zijn prominente positie in de muziekscene.

STANLEY REDEX
13:00 - 14:00

Stan Rademakers, beter bekend als Stanley Redex, is een 18 jarige opkomende House DJ en Producer uit het zuiden van Nederland. Hij heeft een grote passie voor het maken van House muziek dat mensen aan het dansen krijgt en de mensen raakt. Hij heeft zijn unieke, techy sounds al kunnen laten spreken op dansvloeren van grote festivals als Solar en 90’s Forever. Ook heeft hij al mogen draaien in verschillende bekende clubs in het zuiden, zoals de Music Dome en De Nieuwe Nor.

BENSKI & HERZIG
14:00 - 15:00

Voor de mensen die vaker naar de ParkCity Live Dance Stage komen zal Benski geen vreemde zijn. Dit jaar nodigt hij Herzig uit om samen met hem achter de decks plaats te nemen.

Wie is Herzig? Als 15 jarige begon Herzig al met het draaien van zijn vinyl platen. Nu, flink wat jaartjes later, is hij nog steeds liefhebber en weet hij wat er gevraagd wordt om de mensen op de dansvloer te krijgen.

Wat kun je van deze set verwachten? Een heerlijke , opzwepende, mix van (Tech) House, Classics met een vleugje (Nu) Disco!

Een paar hoogtepunten van Herzig waren, onder andere, Extrema Outdoor (BE) en Complex Maastricht.

#DansenVerplicht

ADF SAMSKI
15:00 - 15:30

‘Wat begrepen is hoeft niet uitgelegd te worden’

ADF Samski gaat viraal! Hij is doorgebroken in de scene door zijn releases Breitling, No Hook 1,2 en 3 die hij in eigen beheer en zonder management heeft uitgebracht. ADF Samski is 19 jaar maar heeft een oude ziel, wat hij maakt heeft 90’s en 00’s Hip Hop invloeden maar klinkt fris en vernieuwend tegelijk. Met zijn squad ADF (alleen de fam) laat hij zien dat ‘hood’ niet alleen stress is maar dat je ook plezier kan hebben. Ondertussen heeft ADF Samski zijn debuutalbum ”Fresh Prince Van Noord” uitgebracht waarmee hij binnen 3 kwartier meer dan 10 miljoen streams pakte!

THOM BOLD
15:30 - 16:45

Thom Bold, een dynamische artiest uit Nederland, heeft de housemuziekscene gestaag beïnvloed sinds zijn start. Zijn kenmerkende geluid trok de aandacht van grote namen als David Guetta en Martin Garrix. Met opvallende kenmerken zoals zijn hoed en baard, onderscheidt hij zich direct. Of het nu tijdens zijn clubavonden in Rotterdam of internationale optredens in landen als Italië is, Thom Bold beweegt feilloos de dansvloeren van Europa.

Met een eclectische DJ-stijl en krachtige releases, waaronder ‘Street Riddim,’ nadert hij 500k streams op Spotify. Nu, met nieuwe releases en plannen om wereldwijd dansvloeren te laten oplichten, betreedt Thom Bold zijn meest opwindende muzikale fase.

DJORA
16:45 - 17:45

Twee jaar geleden (2021), is deze vrouwelijke DJ in de (tech) house scène gekomen. Na haar eerste officiële gig vorig jaar in 2022, volgende al gauw meerdere gigs en werd naar naam bekender bij het publiek.

DJORA draait verschillende stijlen van Tech House, funky, groovy en soms wat Afro beats ertussen. Ook is ze niet vies van de oude 90’s classics, waar ze af en toe een plaatje tussendoor draait. Een hele gemixte variatie, waardoor elke set weer verrassend is.

Haar energie is opwekkend voor het publiek, want entertainen in haar eigen muziekstijl is het liefst wat ze doet. DJORA zul je herkennen van Events en Festivals, zoals Op dreef Festival, De Nieuwe Nor, Volt Sittard, Off The Mill Festival, Oude Rechtbank Eindhoven, Zongenoten Festival, Stadsliefde Festival en nog meer…

HARRIE SNIJDERS
17:45 - 18:45

In 2019 maakte Nederland en België kennis met Harrie Snijders. De Brabander deed zijn intreden als EX in de MTV–serie Ex on The Beach: Double Dutch en was al snel een van de smaakmakers van dat seizoen. Waardoor hij hetzelfde jaar nog in het EOTBDD All Star – seizoen als orginal deelnam en opnieuw voor een feestje in de villa zorgde. In 2022 is hij weer terug in seizoen 8 van Ex on The Beach: Double Dutch.

Deze geboren entertainer wist in 2019 meer dan 100 clubs en festivals in Nederland en België op zijn kop te zetten. In 2022 is deze hoeveelheid shows nog meer gegroeid, en bestond alleen zijn zomertour al uit meer dan 50 shows in 7 verschillende landen. Momenteel heeft Harrie meer dan 480.000 volgers op Instagram en volgde er een eigen reality serie op tv-zender Spike. Daar bleef het niet bij want Harrie heeft opnieuw zijn eigen programma, ditmaal op TLC en Discovery+. In het nieuwste programma ‘Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw’ maar ook in ‘Harrie: van het kamp naar de ring’ volgen we Harrie’s leven als succesvolle DJ en op zoek naar de liefde.

Na het bewezen succes als DJ verzamelde Harrie zijn vrienden van Afro Bros, Jebroer, Revi (FMG) en Dylan Dos Santos voor zijn nieuwste track ‘Rechter Handje’ dit in 2022 uit komt op ROQ ’N Rolla Music.

MOSCHINO FT. MC UNU
18:45 - 19:45

Moschino, de koning van de a capella! Geen onbekende voor ParkCity Live. Moschino brengt je terug naar de good old days! Gespecialiseerd in Old Skool R&B, Guilty Pleasures en een vleugje eclectic laat hij je zo over de dansvloer glijden. Inmiddels is hij niet meer weg te denken op de mooiste feestjes en laat hij overal de dampende massa uit zijn dak gaan! Met zijn signature a capella’s weet je meteen wanneer Moschino behind the decks staat en is het tijd om in de tijdmachine te stappen!

Deze keer heeft Moschino versterking meegenomen.

En niet de minste! Doordeweeks is hij schoolmeester… Maar in het weekend zorgt hij ervoor dat mensen hun dagelijkse zorgen vergeten door middel van dans en muziek en plezier. Vier het leven is zijn motto! MC Unu is sinds 2 jaar MC en heeft mogen leren van de beste MC’s en DJ’s. Zo zijn Ruben Fernhout (The Partysquad) en Didier Calor (MC D-Jay) twee MC’s die hem veel hebben geleerd. MC Unu heeft al mogen samenwerken met diverse DJ’s en heeft al op veel podia van (grote) festivals gestaan waaronder Solar, Mysteryland, By the Creek, Kingsland Groningen, Op Dreef en dit jaar (voor het eerst) ParkCity Live. Samen met Moschino vormt hij een duo waar de energie vanaf spat!

2 UNLIMITED
19:45 - 20:15

Het meest succesvolle duo uit de jaren ‘90 op ParkCity Live? DACHT HET WEL !!!
2 Unlimited zet een spetterende live show neer met een aaneenschakeling van wereldhits zoals ‘No Limit’, ‘Get Ready For This’, ‘Twilight Zone’, ‘The Real Thing’, ‘Tribal Dance’, ‘Let The Beat Control Your Body’ en ‘Jump For Joy’. Ray en Michèle treden volledig live op en gaan de interactie aan met het publiek. Een compleet optreden met danseressen, visuals op de achtergrond en special effects. 2 Unlimited wiki

2 Unlimited is, gebaseerd op verkoopcijfers, het meest succesvolle, muzikale exportproduct van de jaren ‘90 Hits van 2 Unlimited zoals ‘No Limit’, ‘Twilight Zone’ en ‘Get Ready For This’ zijn nog steeds vaak te horen tijdens sportwedstrijden van het NBA Basketball en de NFL Superbowl 2 Unlimited heeft 3 World Music Awards gewonnen als ‘Best Selling Artist of the Year’

Een paar cijfers op een rij
2 Unlimited heeft wereldwijd ruim 22 miljoen albums en singles verkocht met gouden en platina platen in 26 verschillende landen. De hits van het duo staan op dance compilaties die 60 miljoen keer over de toonbank zijn gegaan. Het mag duidelijk zijn dat 2 Unlimited het meest succesvolle exportproduct van de jaren ‘90 is.

Nog steeds populair
De hits van 2 Unlimited, waaronder ‘No Limit’, ‘Twilight Zone’ en ‘Get Ready For This’, zijn te horen in films zoals ‘Any Given Sunday’, ‘Final Destination’, ‘Space Jam’. Maar ze behoren ook tot de meest populaire ‘sport anthems’ tijdens basketbal- en American Football-wedstrijden. De hits van 2 Unlimited zijn nog steeds zeer geliefd bij een zeer breed publiek, van jong tot oud.

DSQUARED
20:15 - 21:15

DSQUARED (het duo bestaande uit Daan Engels en Dominique Tummers) mag, inmiddels, wel worden aangemerkt als het ParkCity Live “Resident DJ duo”. Al een aantal jaartjes zorgen ze voor dikke sets in een uitzinnige Dance Stage!

Vorig jaar ging het, gruwelijk, los in de Dance Area en ook dit jaar kunnen we er zeker van zijn dat de heren weer een knallende set zullen verzorgen.

#VoetjesVanDeVloer

STUK
21:15 - 22:00

Stuk, geboren als Stefan Jurriens, is een Nederlandse contentcreator en internetpersoonlijkheid. Hij verwierf bekendheid door zijn deelname aan het YouTube-kanaal “StukTV”, opgericht in 2011. Samen met zijn medeoprichters Giel de Winter en Thomas van der Vlugt, creëert hij uitdagende en humoristische video’s.

Het kanaal groeide uit tot een van de grootste in Nederland, met miljoenen abonnees. Stuk staat bekend om zijn avontuurlijke stunts en zijn vermogen om entertainment te combineren met een positieve boodschap voor zijn publiek.

PAUL ELSTAK
22:00 - 23:00

Paul Elstak, geboren in 1966 te Den Haag, is een prominente Nederlandse (Happy) Hardcore en Freestyle DJ/producer. Zijn carrière begon als Hiphop DJ in 1987, waarna hij met Holy Noise en het Forze DJ Team successen boekte. In 1992 stichtte hij zijn label Rotterdam Records en scoorde hits als ‘Life Is Like A Dance’ en ‘Rainbow In The Sky’.

Na de jaren 90 lanceerde hij het Hardcore-label Offensive Records en blijft hij actief in zowel Hardcore als Happy Hardcore. Met hits als ‘Kind Van De Duivel’ en ‘Engeltje’ in 2017, blijft Paul Elstak een invloedrijke naam in de scene. Naast zijn muzikale bezigheden organiseert hij ‘I Love Beatz’ evenementen en heeft hij zijn eigen merchandise.

Glam A Bam
13:30 - 14:00

Glam A Bam! is een jonge band bestaande uit derdejaars studenten van het VISTA college. Deze studenten hebben de afgelopen maanden hun eindstage doorlopen bij Poppodium Nieuwe Nor. Tijdens deze stage is deze act hebben gevormd: Glam A Bam!, een moderne Glamrock band. Back to the seventees en met vooral eigen songs doen ze gloriejaren van deze muziekstijl herleven. Op 30 mei stonden ze te shinen op het podium van de Kleine Zaal in de Nieuwe Nor en hebben hiermee een plek als openingstact op het podium van de Tent van Lex verdiend.

BLAST OFF
14:45 - 15:30

Blast Off brengt een ode aan hun helden van the Stray Cats; Brian Setzer, Lee Rocker en Slim Jim Phantom. Inderdaad… de 3 enthousiaste muzikanten van dit Rockabilly trio zijn geen lookalikes maar… hun vertolking van de bekende Stray Cats hits zoals Sexy and 17, Stray Cat strut, Runaway boys, Rock this town en Rumble in Brighton raakt je gegarandeerd! Op het podium ontstaat een live feest dat het publiek niet zomaar zal vergeten. Stil blijven staan is onmogelijk, dat is zeker!

COEN VAN DAM’S JAZZREFLEX
16:15 - 17:00

Sinds zijn afstuderen in 1993 jazz piano aan het Maastrichts Conservatorium zijn Coen’s muzikale avonturen niet meer te tellen. Als componist/producer schreef hij veel jazz, pop, rock en dance (Sony Music; Arcade). Door de jaren heen tourde hij o.a. in Europa, Mexico (2007 en 2008) en de V.S. (Los Angeles). Hij speelde bij o.a. bij Itchi Bitchi (winnaar Grote Prijs van Nederland), Stevie Ann en met veel jazzmusici uit binnen- en buitenland zoal Hans Dulfer (Planet T), Joe Bowie, Danny Lademacher (Broodnodig) en Saskia Laroo. In de Tent van Lex neemt hij natuurlijk enkele ras muzikanten mee, waaronder Florian Esch op trompet en Wally Boecker op contrabas, om het publiek te trakteren op een staaltje swinging jazz!

BROODNODIG
17:45 - 18:30

Broodnodig brengt een ode aan de enige Rock’n’Roll legende die Nederland heeft gekend, Herman Brood en dat vinden ook wij ‘broodnodig’. Broodnodig stond in 2011 al op het podium van Parkcity Live. Nu 13 jaar later blazen zanger Ralph Winkler, drummer Robin Zalm, bassist Simon Roelofs, gitarist Pieter Vermeulen, toetsenist Coen van Dam en de Bombita’s Tamara & Birgit het rijke oeuvre van Herman Brood, speciaal voor de Tent van Lex, opnieuw leven in.

PATTY PAM-PAM & FRIENDS
19:00 - 19:45

Wereldvedette Patty Pam Pam brengt ook op zondag een flinke portie aan glamour, fierceness, high energy en humor naar de tent! Laat je dus vooral verassen in de Tent van Lex! De openingsact voor de zondag komt voort uit een gezamenlijk talenten traject van het VISTA college Entertainment en Popodium Nieuwe Nor.

JICK MUNRO & THE AMAZING LASERBEAMS
20:15 - 21:05

Jick Munro & The Amazing Laserbeams heeft een unieke cross-overstijl met elementen van bluegrass, country, folk, blues, rock, soul en Americana. Deze band uit het zuiden van het land is het meest bekend om hun energieke uptempo songs en hun pure vreugde op het podium. Tegelijkertijd weten zij het publiek te boeien met melodieuze songs en ballads gekenmerkt door vocale harmonieën. Door gebruik van instrumenten als banjo, mandoline, accordion en contrabas creëren zij ‘’handclappin’, ‘feetstompin’, ‘houserockin’ en ‘bootyshakin’”muziek.

NEVENPROJECT
22:05 - 23:00

Familie kies je niet, die krijg je en dat kan een drama of de jackpot zijn. Het Nevenproject van Jack Poels, zanger van Rowwen Hèze, is een loepzuiver schot in de roos. In de band: neef John op gitaar en neef Sander op bas. Drummer Jules, oud-lid van The Hummingbirds, is officieel geen familie en wordt daarom tot achter, achter, achterneef gedoopt. We gaan terug naar de hardrock van de jaren zeventig en tachtig. Want daar halen de neven de mosterd. Een vleugje Thin Lizzy, een snufje ZZ Top en een scheutje Creedence Clearwater, afgetopt met een flinke toef Grandaddy HOPPATA zo de blender in.

Alle bovenstaande informatie is onder voorbehoud, tijden kunnen nog veranderen.