Programma zondag

Zondag 30 juni 2019 – Programma van 13.00 tot 24.00 uur (Terrein open 12:00 uur)

Mainstage
Presentatie:
Bart Storcken
Dance Area
HOST / MC:
Tisjeboyjay
Circus Lex
Presentatie:
Lex Nelissen
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00
22:30
23:00
23:30
Loxley Lane
13:00 - 13:30

Loxley Lane​ is een power rock kwartet uit Maasmechelen (België), bestaande uit Jessie Cloostermans op lead vocals en gitaar, Stephanie van Stiphout op bas en backing vocals, Maarten Dreesen op drums en Hanne Willems op toetsen en backing vocals. Het ultieme doel van de band is om het publiek te doen dansen en headbangen op hetzelfde moment. Met andere woorden: ​get ready to be blown away op Park City Live​!

The Dirty Daddies
14:00 - 15:00

Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt klein. Zeer klein. De eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht de AFAS Live uitverkocht heeft, was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af. Het zinderende zevental raast al ruim 6 jaar loeihard door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feest-explosie die z’n gelijke niet kent. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op waar je de oorlog mee kan winnen en je weet genoeg: zoek dekking en Let’s Get Dirty!

Lil’ Kleine
15:30 - 16:30

Lil’ Kleine is een Nederlandse rapper, zanger, presentator en acteur. Kenmerkend voor het werk van Lil’ Kleine is zijn Amsterdamse accent, samen met zijn controversiële teksten. Drank & Drugs is sinds haar release in 2015 een klassieker in wording. Het nummer (feat. Ronnie Flex) wordt al snel in het Duits vertaald en ook bij onze Oosterburen slaat de plaat ‘Stoff und Schnaps’ aan; het levert meer dan 23 miljoen streams op, waarna ook andere platen van Scholten worden vertaald.

QUERBEAT
17:00 - 18:00

QUERBEAT is anders dan alles wat je tot nu toe waarschijnlijk hebt meegemaakt. Fris, warm, jong en dynamisch. Deze band is alles behalve standaard. De 13 muzikanten op het podium halen brass pop naar een ander niveau. Getuige zijn van een concert van Querbeat voelt als een eenhoorn rijden op een regenboog. Hun prestaties worden geleverd met een grote hoeveelheid passie, verfijning en punk. Stop met wat je doet en ga met ze feesten!

Supertramp’s Roger Hodgson
18:30 - 19:30

Als je zoveel wereldhits als componist/tekstdichter/zanger Supertramp’s Roger Hodgson hebt geschreven, jarenlang de frontman en belangrijkste man bij Supertramp was, dan ben je wereldster van formaat! Wie kent ze niet: “Breakfast in America,” “Give a Little Bit,” “Take the Long Way Home,” “The Logical Song,” “Dreamer,” “It’s Raining Again,” “School,” en “Fool’s Overture”.

De Jeugd van Tegenwoordig
20:00 - 21:00

In de nazomer van 2004 komen Pepijn Lanen, Bas Bron en Alfred Tratlehner in een kelderstudio in het centrum van Amsterdam in een handomdraai tot de toekomstige zomerkraker en evergreen ‘Watskeburt?!’. Als iets later jeugdvriend Olivier Mitshell Locadia zich ook bij het gelegenheidsgezelschap aansluit is De Jeugd van Tegenwoordig geboren. Ondertussen stoomwalsen de jong/oudvolwassenen nog steeds ongegeneerd over toeschouwers en aanhoorders heen. Trek de stoute schoentjes aan en gooi het haar maar los.

Afrojack
21:30 - 23:00

Afrojack is een house-DJ en -producer uit Zuid-Holland. De Nederlander Nick van de Wall (1987) schiet in 2010 plotseling als een komeet de muziekindustrie in met zijn single ‘Take Over Control’ met Eva Siemons. De hoogtepunten volgen elkaar in no-time op, met Grammy’s, nummer één-posities en samenwerkingen met de grootste artiesten ter wereld. Hij werkt regelmatig samen met de Franse DJ/producer David Guetta. Hun remix van Madonna’s nummer Revolver levert het duo in februari 2011 in Los Angeles een Grammy op.

El Don
13:00 - 14:00

DJ El Don (Nehemia Halawane) gaat ons verrassen met dancehall, eclectic, hip hop, r&b, en urban.

Isis Cloudt
14:00 - 15:00

ISIS CLOUDT is een zeer jonge producer en DJ met een unieke en energieke rauwe sound. Stijlen: Bass House, Bassline, Future Bass, Trap gemixed met oldschool sounds.

Kosi
15:00 - 16:00

KOSI – een nieuwe act; fris op de markt met energie om te knallen! In het jaar dat zij in de krachtige samenstelling van DJ en MC samen zijn mochten ze al meerdere feestjes naar een ander niveau tillen. Onder andere Supperclub Amsterdam, Club Fix, Club Twentyone, Café Thomas, Café Philip, Club Blush, Cafe Tracé en hun eigen concept '' Nancy and Friends'' (Oude Rechtbank) zijn plekken waar zij vaker hun kunsten met succes vertoond hebben. De diversiteit in de sound van KOSI is perfect gebalanceerd, zodat er voor iedereen een feestje te bouwen is – stil staan met deze act is nooit een optie! Na het uitbrengen van meerdere mixtapes die enorm goed door het publiek ontvangen zijn, is deze act ready om jouw feestje te komen maken!

Bizzey
16:00 - 17:00

Bizzey been getting busy. Dit jaar viert de DJ/MC/producer/superstar Bizzey (Leo Roelandschap) zijn tienjarig jubileum in muziekland. Zijn eerste single ‘The Fur’ stamt uit 2006, in de jaren daarop tourt hij zowel solo als MC succesvol met acts als Hardwell, Don Diablo, Diplo & Afrojack. De muzikale bom valt massaal wanneer Bizzey onderdeel wordt van Yellow Claw en de heren achter elkaar succesvolle singles releasen. Tracks als Allermooiste Feestje, Krokobil, Nooit Meer Slapen en Thunder, een samenwerking met The Opposites, domineren de clubs en radio in Nederland en Belgie. De act groeit uit tot festivalfavoriet en brengt ze op plekken als Solar Weekend, Latin Village, Mysteryland en Tomorrowland.

DJ Admin
17:00 - 18:00

Limburgse nuchterheid in een internationaal jasje. Hoeveel DJ’s kunnen zeggen dat ze al in bijna 30 landen shows hebben mogen geven? Sinds 2013 treedt DJ ADMIN uit Roermond (Limburg) over de hele wereld op, na jarenlang het Nederlandse nachtleven onveilig gemaakt te hebben. Van Amsterdam tot aan Bahrein, van China tot in Dubai en van India tot Thailand. Hij mocht optreden in legendarische clubs zoals PACHA in Spanje en ZENTRAL in Hong Kong, draaide op grote festivals zoals SOLAR en SONGKRAN (Thailand) en was achter de DJ Booth te vinden op grote evenementen zoals bij de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi en België. Zijn sets zijn nooit verschillend en bevatten het beste van verschillende stijlen. Verwacht de beste house, mashups en floorfillers in een hoog tempo aan elkaar gemixt!

CAZA
18:00 - 18:30

Ucahzo Hoogdorp (6 April 1992), beter bekend als ‘Caza’ is actief als schrijver en artiest. Met een vader actief in zijn eigen muziekstudio groeide hij op in een omgeving omringt door muziek. Hierdoor werd hij geïnspireerd om zichzelf verder te ontwikkelen als artiest. Al op jonge leeftijd was hij te vinden in het Nederlandse clubcircuit waar hij DJ’s ondersteunde als veel gevraagd host in de Dance & Urban scene.

Dsquared
18:30 - 19:30

Als dj, producer en remixer zijn Daan en Dominique het duo achter het succes van ‘Dsquared’. Zij vormen sinds jaren de rots in de branding wat betreft een goed uitgebalanceerde house-set! Niet voor niets staat Dsquared reeds jaren als één van de vaste head- liners geprogrammeerd tijdens ”Castle of Love”. Kenmerkend voor Dsquared’s stijl is de afwisseling in de platenkeuze tijdens de opbouw van hun set. Tracks uit ”den ouden doosch” met een hoog jackin” gehalte, maar ook nieuwe vol energie en dikke beats. Gooi er een vleugje emotie doorheen plus heerlijke big room, dirty house, house, electro en progressive en je hebt wat we noemen ‘Dsquared achter de decks’ dat garant staat voor ‘100% feest’.

Josylvio
19:30 - 20:00

Hij is de man die Nederlandse teksten mixt met Arabische invloeden en daardoor letters met cijfers: rapper Josylvio scoort met elke track die hij dropt (altijd met een vette clip erbij) én met zijn eerste, nieuwe album Ma3seb. Miljoenen views op YouTube zijn niet te negeren: Josylvio is gearriveerd.

Rugged
20:00 - 21:00

Met hun unieke mix van Future/UK House en EDM maakt RUGGED er een dynamische en energetische show van. Als de sfeer er goed in zit switchen ze met het grootste gemak naar Trap en Kuduro. In de afgelopen jaren hebben zij op vele plekken mogen optreden waaronder Mysteryland, Latin Village Festival, Solar Festival, Totally Summer, 7th Sunday Festival, Urban Music Festival, Jimmy Woo, Villa Thalia, Club Vie, Time Out en in de Supperclub (Amsterdam) bij de officiële “Boy Meets World Tour” OVO-night van Drake. Hou RUGGED in de gaten, want er staan toffe dingen te gebeuren!

Puinhoop Kollektiv
21:00 - 22:00

Puinhoop Kollektiv, neemt het niet zo nauw. Met deze 3-mans formatie is het zelfs op een dinsdag #altijdweekend. Geef deze heren een podium en de feestmachine gaat op volle toeren. Bekende kroegknallers in een nieuw jasje afgewisseld met hun eigen beukers als “Partjes” en “Systeem” tel daarbij hun remix voor Kraantje Pappie “Euro’s” op en elke festivalweide veranderd in het gezelligste buurtcafe. Een show vol verrassingen voelt aan als een warme douche van confetti, een polonaise aan bangers die niets over laat van je feest ongeacht hoe groot of klein.

The Partysquad
22:00 - 23:00

Net als hun muziek kent de populariteit van The Partysquad al tien jaar geen grenzen. Hun party anthems en clubhits vliegen ons om de oren en internationaal werken ze samen met grootheden als M.I.A., Diplo, Ms Dynamite en Mr. Vegas. The Partysquad is de ultieme cross-over act die elke partycrowd gegarandeerd ‘naar de klote’ helpt!

Hoela Hoep demo
13:00 - 13:30

Hoelahoep demonstratie door Wante Sport Hoelahoepen is niet alleen goed voor je lijf, maar bovenal voor je humeur. Het is gewoon ontzettend leuk om te doen. Letterlijk omgeven door een veilig ringetje zorgt het hoelahoepen voor een verbeterde connectie tussen lichaam en geest. Je bent even puur en alleen met jezelf bezig. De heupwiegende beweging zorgt er voor dat je je op een prettige manier meer bewust wordt van je lichaam. Het werkt daardoor stressverlagend.

Johnie Spätzünder
13:30 - 14:00

Johnny Spätzünder speelt zijn eigen mix van Johnny Cash, Rock 'n Roll en Punk Rock.

Gilles Proust
15:00 - 15:30

Geboren in Parijs en opgegroeid in het Belgische Ukkel. Sjansonnier Gilles Proust. Onbekend, onbemind, ongetalenteerd, maar zeer charmant.

Demi-Sec
16:30 - 17:00

Klets, Takkie en Freddie gaan saame uit de plaat en gaan pas sjlaape as ze op ut tantvleesj sjtaan!! Zo! Die kejje onder je sjchoene sjchrijve!

Max Skavelaar
18:00 - 18:30

De nieuwste ska-sensatie van Limburg: Max Skavelaar. Hier hoor je natuurlijk de geijkte ska-klassiekers van Madness, The Selecter, The Slackers en Toots & The Maytals. Maar ook uitstapjes buiten het genre worden niet geschuwd. Dat staat garant voor een avond vol verrassingen en vertier. Max Skavelaar, eerlijke ska!

Back to Back
19:30 - 20:00

Status Quo Coverband met Daniel Roumen (gitaar/lead vocals), Edwin Kappe (gitaar), Frenk Aenderoomer (basgitaar/lead-background vocals), Hans Lemmen (drums/background vocals).

Lex draait Ouwe Leem
21:00 - 21:30

Lex draait ouwe Leem tussen alle acts door. Verder presenteert hij het hele programma van de Cultuurstage!


Alle bovenstaande informatie is onder voorbehoud, tijden kunnen nog veranderen