Programma zondag

Zondag 17 juli 2022 – Programma van 12.30 tot 23.00 uur (Terrein open 12:00 uur)

Mainstage
Presentatie:
Bart Storcken
Pauzemuziek door Deep91
Dance Area
HOST / MC: NNB
ADIEË LEX PODIUM
Presentatie:
SJON MOBERS
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00
22:30
23:00
23:30
Hard2Get
12:30 - 13:30

Hoi! Wij zijn Hard2Get, vijf jongens met ieder een eigen stijl maar met één gemeenschappelijk doel. Een feest maken met jou!

Met The Voice Of Holland en de Zwarte Cross in onze pocket en met Guy Smeets als laatste aanwinst, staat er een band die compleet is en alles uit de kast wil halen. Wij hebben zeker niet stilgezeten tijdens deze corona periode, “Als Het Weer Mag” zijn wij er meer dan klaar voor.

Onze band staat voor muzikale kwaliteit, frisse keuzes en mega veel enthousiasme. Niet het standaard liedje, maar wel het liedje dat jij wilt horen!

Zien we je snel?

Robert Cray & Band
14:00 - 15:00

Robert Cray is een Amerikaans bluesmuzikant, gitarist en zanger.

Hij was een van de artiesten, zoals ook Stevie Ray Vaughan en George Thorogood, die een breder publiek bereikten op de radio met het spelen van vernieuwende gitaarblues en schrijven van liedjes in de jaren 80.

Hij startte met gitaarspelen in zijn tienerjaren. In het middelbaar onderwijs begon de liefde voor blues en soul te groeien doordat hij begon met het verzamelen van platen. Tegen z’n 20e had Cray reeds zijn helden Albert Collins, Freddie King en Muddy Waters live gezien, en besloot zijn eigen band op te richten. Deze begon op te treden in de steden aan de westkust.

Na vele jaren van regionaal succes en het uitbrengen van het album “Who’s been talkin'” bij Tomato Records (TOM-7041), kon Cray beginnen bij Mercury Records in 1982. Zijn derde uitgave, Strong Persuader, leverde Cray een Grammy Award op, en de single “Smokin’ Gun” gaf hem naamsbekendheid bij een breder publiek. Cray was een openingsact voor de grote sterren.

Begin jaren 90 werd zijn naam steeds verbonden met zijn soulstem, proper gitaarwerk en een vernieuwend bluesgeluid. Cray hanteerde voornamelijk Fender gitaren (Telecasters en Stratocasters), en speelde in een band die gewoonlijk bestond uit een bas, drums, keyboard, saxofoon en trompet.

In 2011 werd Cray opgenomen in de Blues Hall of Fame.

Snelle & de Lieve Jongens Band
15:30 - 16:30

Lars Bos – alias rapper Snelle – is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen (met een hazenlip) ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren.‘’Doordat ik vrijwel alles relativeer heb ik over alles een – in mijn beleving – interessante mening die ik op authentieke (en soms vergezochte) wijze in mijn liedjes verwerk. Zo geniet ik echt van het knutselen met woorden en het spelen met de manier waarop ik dingen zeg. Hij houdt het echt. Mijn plek en perspectief zijn binnen de hiphop niet alledaags maar daardoor juist interessant.’’ Met zijn in 2016 uitgebrachte “Vier EP” en ‘’Bijrijder EP’’ was Snelle’s muziek goed voor ruim 1.300.000 streams en plays op platforms als YouTube en Spotify.

Zijn muziek neemt je mee in het studentenleven van nu en al haar verleidingen.

Krezip
17:00 - 18:00

Krezip is een Nederlandse band uit Tilburg, waarvan de harde kern bestaat uit zangeres en pianiste Jacqueline Govaert, haar zus Anne Govaert op gitaar, Annelies Kuijsters op toetsen en Joost van Haaren op bas. Per 2004 werd gitarist Thomas Holthuis opgevolgd door Jan Peter Hoekstra en vanaf 1 januari 2005 drummer Thijs Romeijn door Bram van den Berg. Op 27 juni 2009 nam de band afscheid in de Heineken Music Hall.

In 2019 keert Krezip na een pauze van tien jaar weer terug, met een interview in De Wereld Draait Door op dinsdag 29 januari, en met optredens in de Ziggo Dome en op Pinkpop.

Danny Vera
18:30 - 19:30

Danny Vera, geboren als Danny Polfliet, is een Nederlandse zanger, muzikant en songwriter. Zijn muziek valt onder de noemer americana.

Dankzij muziekliefhebber Johan Derksen werden Danny Vera en zijn band de vaste huisband van het programma Voetbal Inside. Van 2011 tot en met 2014 waren ze op dezelfde zender ook huisband van Tour du Jour.

Zijn song Rollercoaster groeide razendsnel uit tot megahit in de Nederlandse hitlijsten!

Anouk
20:00 - 21:00

Anouk wordt gezien als de populairste rockzangeres van Nederland. Ze brak in 1997 door met de single ‘Nobody’s Wife’ en stond sindsdien met verscheidene nummers in de Nederlandse en Belgische hitlijsten. Enkele van haar andere hits zijn ‘R U Kiddin’ Me’, ‘Michel’, ‘Girl’, ‘Lost’, ‘Modern World’, ‘Three Days in a Row’ en ‘Woman’. Anouk bracht tot en met 2016 tien studioalbums uit. Ze behaalde voor Nederland de negende plaats op het Eurovisiesongfestival 2013 met het nummer ‘Birds’.

Lucas & Steve
21:30 - 22:45

Lucas & Steve zijn Nederlandse DJ’s die hun krachten bundelden in 2010 en al snel de muziekscene imponeerden met hun producties. Met muziek die via verschillende labels (onder andere Spinnin’ Records en Armada Music) wordt uitgebracht en recentelijk door Beatport in de top 3 van House Producers in de lijst staat wordt hun triomftocht in de hedendaagse house muziek, elke dag meer indrukwekkend.

Eschko
13:00 - 14:00

Joep de Esch beter bekend als DJ Eschko is afkomstig uit Heerlen. Zijn stijl: Tech House, Funky Groove Jacking House.

Miss Nijhof
14:00 - 15:00

Disco Danny
15:00 - 17:00

Disco Danny is misschien wel dé gezelligste dj van het moment Met Disco Danny haal je herkenning, opvoeding en gezelligheid in huis. Hij mixt Disco met Hitjes, House met Datjes & Ditjes en alles wat daar tussen zit.

Alsof Abba in een stoomcabine zit met Armand van Helden en ze samen Earth, Wind & Fire gaan halen om af te koelen.
Liefst 2 uur lang zal de Dance Stage omgetoverd worden tot een Discotheek vol, herkenbare, knallers! Begonnen uit liefde voor het feestje en niet voor het imago .
Dansbaar met hoofdletter D. Eigenlijk met 2 D’s want ja…Disco Danny.

KOM DANSEN EN GENIETEN !!!

La Fuente
17:00 - 18:00

La Fuente has a very unique sound: House music at it’s best – Uplifting, energetic and smile-inducing. His excellent knowledge about the current wave of dance music, his fearless attitude when it comes to experimenting with new records and mixing styles way before his competition does has definitely paid off! This DJ is a true artist, always bringing an amazing vibe to the stage and tearing the roof apart every single time – this might explain why promoters all over the world love him so much and fans call him the feel good factor.

Music is not to hear, it is to feel

Bilal Wahib
18:00 - 18:30

Wie Bilal Wahib tegenkomt raakt overdonderd door zijn energie. Een energie die zorgt dat hij moeilijk stil kan zitten. Maar diezelfde energie maakt ook dat naast een bloeiende acteercarriere, Bilal er ook een muzikale carriere op nahoudt. In 2019 bracht Bilal zijn eerste single ‘Vliegen’ uit. In 2020 dropte hij ‘Video Vixen’ met Bizzey en ‘Doorheen’ weer met Bizzey en met Ronnie Flex. Allebei een groot succes.

Kort daarna bracht Bilal de track ‘Tigers’ uit, een dag na de release kwam het nummer binnen op #1 en behield die positie gedurende twee weken. In drie weken behaalde de track de gouden status en zit hij herhaardelijk in het reportoire van de grote radiostations. Hij zette deze trend voort met de track ‘501’, wederom in samenwerking met Ronnie Flex, die zich net als zijn vorige plaat ontpopte tot TikTok trend.

Na maanden van ophef rondom zijn persoon verdween Bilal even van het toneel. Maar dit betekende niet dat hij zijn liefde voor muziek en de nieuwe tracks die hij al op de plank had liggen kon vergeten. In augustus 2021 maakte hij dan ook een keiharde comeback met het nummer ‘Paranoia’. Een maand later dropt hij de track ‘Ibiza’, die belandde op nummer 2 in de charts. In november levert de samenwerking met Frenna de track ‘Streken Van Een Duivel’ op. November 2022 dropte hij zijn lang verwachte album ‘El Mehdi’, het album belandde in Wereldwijde Top 10.

Yung Felix
18:30 - 19:30

Mr. Polska
19:30 - 20:00

Dominik Włodzimierz Groot, beter bekend onder zijn artiestennaam Mr. Polska, is een Nederlands-Pools rapper. Mr. Polska staat onder contract bij het Nouveau Riche-label en maakt deel uit van het hiphopcollectief van dit label.

DSQUARED
20:00 - 21:00

Als dj, producer en remixer zijn Daan en Dominique het duo achter het succes van ‘Dsquared’. Zij vormen sinds jaren de rots in de branding wat betreft een goed uitgebalanceerde house-set! Niet voor niets staat Dsquared reeds jaren als één van de vaste head- liners geprogrammeerd tijdens ”Castle of Love”.

Kenmerkend voor Dsquared’s stijl is de afwisseling in de platenkeuze tijdens de opbouw van hun set. Tracks uit ”den ouden doosch” met een hoog jackin” gehalte, maar ook nieuwe vol energie en dikke beats. Gooi er een vleugje emotie doorheen plus heerlijke big room, dirty house, house, electro en progressive en je hebt wat we noemen ‘Dsquared achter de decks’ dat garant staat voor ‘100% feest’.

Rugged
21:00 - 22:00

RUGGED – IT’S RUGGED BABY! Twee gekke, ijzersterke DJ’s die het publiek mee op een avontuur neemt!

De unieke RUGGED sound knalt in een uur tijd door de speakers, waardoor dames hun billen nog harder willen schudden en de mannen nog hoger willen springen. RUGGED brengt met hun set een unieke ervaring, waarbij vrouwvriendelijke tracks overlopen naar stevigere platen, uiteindelijk opbouwend naar de ultieme climax waar de echte party people all out kunnen gaan.

RUGGED staat bekend om hun eclectische sound waarbij oude en nieuwe tracks in alle soort genres met elkaar gecombineerd worden – van party vibes naar house tracks, van urban naar guilty pleasures en alles daaromheen! Hiermee maakt RUGGED het onmogelijke mogelijk en weten zij altijd de juiste vibe voor het juiste feestje te vinden.

De muziek die RUGGED zelf maakt wordt wereldwijd gesupport door acts zoals Major Lazer, Hardwell, Chuckie, Showtek & Diplo en worden in vele shows van live artiesten zoals een Broederliefde, SFB, F1rstman & Gio gebruikt. Hun “All I Do Is Win Remix” is megaviraal gegaan en behoort tot een van de meest gedraaide remixes van de afgelopen jaren. Het mag gezegd worden dat je op letterlijk ieder feestje wel een track van RUGGED voorbij hoort komen! Ze brachten eerder muziek uit met artiesten zoals The Partysquad, Numidia, MOTI, Sjaak, Freddy Moreira, Brace, Supergaande & Jody Bernal en releasen op labels zoals Topnotch, Mad Decent, Barong Family, Roq N Rolla & Trifecta. Je hoort hun muziek regelmatig op radiostations zoals SLAM!, 538, BBC Radio 1 en FunX (waar zij tevens een wekelijkse vaste eigen radioshow hebben) - los daarvan gaat er geen enkele episode van Ex On The Beach of Temptation Island voorbij zonder dat je een van hun nummers hoort.

Het allerbelangrijkste dat gezegd kan worden is het feit dat deze 2 gasten precies weten hoe ze een feestje moeten maken en hoe ze bij optredenweer het dak eraf blazen!

Feest DJ Ruud
22:00 - 23:00

FeestDJRuud. Een eclectische party pionier en werkelijk de enige artiest in zijn soort. Gewapend met een arsenaal aan eigen hitsingles, special party effects en een next level MC, tovert hij elk event moeiteloos om tot een wervelwind van pure gekkigheid.

Zijn energieke sound kent geen enkele grens en is naadloos verweven in een spectaculaire show die het feest in iedereen los maakt!

Autumn Leaves
13:30 - 14:15

Autumn Leaves (Roy de Jong, Gerard IJkema en Mien Mertens en Jos Pommé) brengen Blues, Ballads, Beats & more en is een mix van eigen liedjes en covers. Akoestische gitaren, lichtelijk versterkt, slide-gitaar, mondharmonica, cajon, djembé, kazoo, zang, soms meerstemmig en mogelijkerwijs nog meer troep waar geluid uit kan komen en dat alles onder het motto: Prettige muziek maken!

PEDRITO'S LATIN KITCHEN
15:00 - 15:45

Pedrito’s Latin Kitchen vertolkt nummers van o.a tito puente, new cool collective, poncho sanchez. Deze negenkoppige band brengt tijdens deze middag een variatie van mambo tot boogaloo en latin jazz. Kom, geniet met Zuid-Amerikaanse vibes!

DAMIEN VAN ELBURG
16:15 - 17:00

Damiën van Elburg is een 19-jarige singer-songwriter. Geïnspireerd door Johnny Cash. Z’n debuut single “Stay Away From That Whiskey”, uitgebracht onder LN Records, stond meteen 2 maanden op nummer 1 in de LIMBO TOP 10.

Lola Marie
17:30 - 18:00

Laat je vervoeren door de excentrieke zangeres Lola Marie naar de Roaring Twenties. Een roerige tijd, waarin nachtclubs en theatercafés als “Le Chat Noir” in het Parijse Montmartre ongekend populair waren. In dit meeslepende als innemende theaterconcert is ruimte voor zowel Franse en Duitse chansons als cabaretnummers.

Ontroerend, bitterzoet en dan weer vrolijk en luchtig, met bekende songs van onder meer Marlene Dietrich, Zarah Leander, Kurt Weill, Bertold Brecht, Edith Piaf, Jaques Brel, Hildegard Knef en andere. Lola wordt begeleid door Ivo Rosbeek, Steven Jansen en Roel Meessen.

IVO ROSBEEK & DE LOTGENOTEN
19:00 - 20:00

Het is in 2022 alweer 15 jaar geleden dat Ivo Rosbeek en de Lotgenoten voor het eerst van zich lieten horen. Eerst met Nederlandstalige liedjes maar al gauw met telkens nieuwe zelf geschreven Limburgstalige popmuziek. Diverse albums, nr. 1 noteringen in de L1mbo top 10 en optredens in de hele provincie volgden.

Met Lex Nelissen werkten ze al die 15 jaren intensief samen tijdens diverse theaterprogramma’s en tv-optredens. Ook maakten ze met Lex diens laatste EP ‘Adie\’eb wa, \’92t geet mich good\’92. Op Parkcity live speelden ze dankzij het podium dat Lex hen bood al eens eerder. Tijdens dit optreden ontvangen de Lotgenoten diverse gasten met wie ze door Lex zijn muzikale nalatenschap reizen.

THE ROLLING BEATLES
20:30 - 21:30

The Rolling Beatles is een spetterende band, waarvan het repertoire bestaat uit nummers van the Beatles en the Rolling Stones. Een unieke combinatie! Het repertoire bestaat uit een dwarsdoorsnede van deze twee legendarische groepen.

Paul Logister neemt het Beatle gedeelte qua leadzang voor zijn rekening en Ralph Winkler als onvervalste Stones-fan, de leadzang van the Rolling Stones.

FRIJNS DRAAIT OUWE LEEM
21:30 - 23:00

De man die vanaf zijn 15e zijn sporen heeft verdient. Hij was van jongs af aan de sfeerbepaler in de beste discotheken en danszalen in Heerlen.


Alle bovenstaande informatie is onder voorbehoud, tijden kunnen nog veranderen