Programma zaterdag

Zaterdag 16 juli 2022 – Programma van 12.00 tot 24.00 uur (Terrein open van 12:00 tot 1:00 uur)

Mainstage
Presentatie:
Ruud Kleinen & Rian Moonen. Pauzemuziek door Deep91
Dance Area
HOST / MC:
NNB
ADIEË LEX PODIUM
Presentatie:
SJON MOBERS
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00
22:30
23:00
23:30
Nur Deutsche Welle
12:30 - 13:15

HAST DU ETWAS ZEIT FUR MICH… NUR DEUTSCHE WELLE speelt onversneden Deutsche Welle uit de 80er jaren. Nena, Peter Schilling, Spyder Murphy Gang, Lucilectric, wie kent het niet! De tijd van DA DA DA, getoupeerde ‘peper & zout-kleurige’ kapsels, opzichtige make up, schoudervulling en skaileren jassen kenmerkt de tijd die met NUR DEURSCHE WELLE herleefd.

Intens gespeelde meezingers uit de 80ties… een garantie voor voor succes. En niet alleen de mensen die in die tijd puberden zingen deze muziek mee… ook de nieuwe generaties kennen de teksten van buiten. Deutsche welle maakt een ware revival door.

De bandleden zijn overwegend ex Volumia! Ze maken muziek voor de mensen, althans zo wordt het omschreven… maar onderschat het niet, alleen muzikanten van dit kaliber kunnen deze muziek natuurgetrouw en geloofwaardig neer zetten.

PHIL BEE
13:45 - 14:45

In juni/juli 2021 neemt Phil deel aan het wereldbekende format The Voice Senior. Alle opnames vinden plaats in het MediaPark in Hilversum. Hij kiest (na vier gedraaide coaches tijdens de Blind Auditions) voor coach Frans Bauer en op 20 juli wint Phil Bee The Voice Senior.

Meteen na de uitzending is Phil te gast bij de talkshow Jinek. Aansluitend wordt de single ‘The Letter’ opgenomen die op het label 8-Ball wordt uitgebracht. Tevens wordt een fysieke EP gereleased met deze single en de 4 Voice nummers.

GOLDBAND
15:15 - 16:15

Gerlach studeerde muziekproductie en maakte voornamelijk techno. Hierna ging hij met Driessen verder en transformeerde de muziek tot de popmuziek waar de groep later mee bekend geworden is. Kok sloot zich als laatste bij de groep aan. De naam van de popgroep is afkomstig van het gelijknamige merk van stucgips en verwijst daarmee naar de bedrijfstak waar de vaders van de bandleden in werkzaam zijn (stukadoren) en waar de leden in hun jeugd mee te maken hadden.

Op 19 juni 2020 werd Goldband uitgeroepen tot 3FM Talent.

Typhoon
16:45 - 17:45

Typhoon (Glenn de Randamie, 1984) is een verhalenverteller die op een eerlijke en kwetsbare manier rapt, spreekt en zingt. Grote levensthema’s weet hij op een rake manier te vangen in persoonlijke uitingen over liefde, geloof, keuzes, slavernij en ambitie.

Door middel van zijn kleurrijke, energetische en poëtische muzikale verhalen neemt Typhoon je mee in het gesprek dat gaande is in de maatschappij, maar vooral ook in zijn persoonlijke leven en laat zijn licht erop schijnen. Nooit vingerwijzend, maar altijd in verbinding. In zijn live shows is deze verbinding een ervaring: je wordt niet alleen muzikaal, maar ook fysiek meegenomen in het verhaal dat hij te vertellen heeft.

Waar of hoe je zijn muziek ook luistert, Typhoon raakt je in je ziel en zet je aan het denken over jouw eigen leven, visie en gevoelens.

Zijn muziek is een viering van het mens-zijn met daarin altijd de boodschap dat we genoeg zijn: wij zijn liefde.

Zijn nieuwe album Lichthuis is uitgekomen op 30 oktober 2020. Lichthuis is een persoonlijke reis met universele waarden. “Een plek die geen angst kent en niets meer vraagt dan te zijn wie we zijn op dit moment vandaag.”

QUEEN MUST GO ON
18:15 - 19:15

WINNAAR SBS6 THE TRIBUTE, BATTLE OF THE BANDS Queen Must Go On, door SBS6 uitgeroepen tot de beste tribute van Nederland, is de nieuwste sensationele Queen tribute band met één visie: de geweldige muziek van Queen in ere houden.

Winnaar van het SBS6 televisieprogramma ‘The Tribute, Battle of the Bands’, waarmee ze een uur speeltijd hebben gewonnen in de Ziggo Dome tijdens ‘The Tribute – In Concert’. Jury en publiek werden omvergeblazen door de performance en energie van de vier bandleden. De juryleden Angela Groothuizen, Spike van Zoest en Cesar Zuiderwijk zijn lyrisch over de kwaliteiten van deze band.

Queen Must Go On neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals ‘Don’t Stop Me Now’, ‘We Are The Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en natuurlijk ‘The Show Must Go On’ komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van de band.

Do you want to experience a kind of magic?
The show must go on, so let’s play the game together. Maybe we become the love of your life.

CLOUSEAU
19:45 - 20:45

Na het ijzersterke en fel gesmaakte album ‘Tweesprong’ (2019) trekken Koen en Kris de lijn door: ze doen hun eigen ding en zetten op ‘Jonge Wolven’ zo mogelijk nog méér in op kwaliteitsvolle songs – een leidraad doorheen de carrière van Clouseau. ‘Jonge Wolven’ is bovenal een eerlijk album: het drijft op enthousiasme en op waarachtigheid.

Koen zingt beter, eerlijker en volwassener dan ooit en het album klinkt fantastisch. De productie van Kris is feilloos: sommige songs zijn adembenemend, andere zijn verrassend, zowel qua vorm als inhoud. Je voelt als luisteraar tegelijkertijd onvervalst jeugdig enthousiasme én een hoop métier. Je hoort échte instrumenten: drums, gitaren, violen – dingen die je de dag van vandaag nog maar weinig hoort in de hitparade. Zoek op “Jonge Wolven” vooral niet naar geprogrammeerde grooves of computergestuurde sounds, alles wat je hoort is écht gespeeld door echte muzikanten. Het is zo onhip dat het wel hip moet zijn.

Maar de échte troef van “Jonge Wolven” is, zoals al gezegd, de ongelooflijke verzameling songs. Wàt een sterke plaat is dit. Het album is tevens een laatste getuigenis van het geweldige talent van de betreurde Stefaan Fernande, met wie Kris alle muziek schreef. Ook Koen zorgde bij meerdere songs voor briljante tekstuele inbreng. Ze legden zich geen enkele limiet op in eender welke richting en dat hòòr je. De ontelbare uren plezier tijdens de songwritingsessies zijn rechtstreeks terug te vinden op dit album. Al het harde werk ook, het resultaat staat als een huis.

BLØF
21:15 - 22:15

BLØF is een van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single Liefs uit Londen en scoorden sindsdien talloze hits. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band 12 studio-albums uit en sleepte diverse muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs.

Rowwen Hèze
22:45 - 23:45

Rowwen Hèze is een Limburgse dialectband uit America. De muziek heeft folk-invloeden, zoals Tex-Mex en Polka en variërend tot aan gevoelige ballads.

Ze begonnen als een Engelstalig bandje in de Peel, maar zijn – inmiddels dertig jaar verder – uitgegroeid tot één van de grote acts in de Nederlandse Popmuziek. In 1985 is de band opgericht en zijn de eerste singles verschenen. In 1992 beleefde de band een landelijke doorbraak met optredens op Pinkpop en de Amsterdamse Uitmarkt. Beide concerten werden live op TV uitgezonden. Sindsdien speelde Rowwen Hèze meerdere malen op Pinkpop, maar ook op andere grote festivals, zoals Lowlands, Parkpop (Den Haag) en het Deense Roskilde.

Brent New
12:00 - 13:00

'The Puppetmaster' Brent New is al sinds 2014 actief in de Limburgse dance-scene. Van venues als Complex Maastricht tot aan festivals als Pinkpop, op vele plekken heeft hij zijn bezwerende 'VOODOO' sound mogen verkondigen. Als creator & resident van zijn concept VOODOO kan het ook zomaar zijn dat je wel eens een dansje hebt gewaagd tijdens één van zijn avonden. Één ding is dan ook gegarandeerd: dansen zul je!

Le Gar b2b Benski
13:00 - 14:00

In 2015 Le Gar played at Festivals and Clubs in The Netherlands , Belgium , Germany and Switzerland. In the beginning of 2016 he also made a trip to Aruba to play at different clubs. Besides playing at different clubs and festivals , Le Gar is working hard on his own releases. A few tracks have been given away as a free download from his Soundcloud page and the other tracks are waiting to be released.

With the experiences already made Le Gar looks to the future with a smile.

This time he will team up with Benski... Be prepared to move your feet !!!

Wessel S
14:00 - 15:00

In 2009 is Wessel S begonnen als Urban/Moombahton DJ en dat was vooral in de regio Drechtsteden tot hij in 2013 de DJ Contest van Dancetour Dordrecht won, later dat jaar won hij ook de landelijke versie.

Sandersville
15:00 - 16:00

SANDERSVILLE! Bekend van zijn energieke sets en interactie met het publiek.

Wekelijks te vinden in diverse clubs zoals Club Fix, Villa Thalia, Poppodium 013, De Effenaar en op festivals als R&B Sunday, Latin Village en HockeyLoverz waar hij het podium heeft gedeeld met o.a. Frenna, Lil Kleine en Burna Boy.

Robin Roxette
16:00 - 17:00

Robin Roxette is een Internationale, vrouwelijke, DJ die, samen met haar danseressen, voor een spetterend optreden zal zorgen.
Met haar sexy beats zal iedereen zich in zonnige sferen wanen!
Gooi die heupen maar los!

Lirical
17:00 - 17:30

WHO IS LICIRAL?

Waïl Ali beter bekend als LIRICAL afkomstig uit Eindhoven is een 26 jarig multi talent. Waïl zijn passie voor muziek en dansen begon al vroeg. Hij keek al op jonge leeftijd op naar artiesten als Chris Brown, Michael Jackson en Usher. Deze artiesten waren voor LIRICAL een grote inspiratiebron en motivatie om te beginnen met zijn eigen carrière.
Ondertussen heeft Waïl al meerdere tracks uitgebracht in meerdere talen. Zo ligt zijn focus ook op de internationale scene. LIRICAL heeft met zijn track “Don’t leave me alone” een plekje in de MTV Charts bemachtigd.

De track Mbappé is een van zijn meest populaire tracks in Nederland
Wie kent deze club banger niet?
LIRICAL heeft zijn naam al internationaal gevestigd in plekken als Suriname, Dubai en Qatar.

Moschino
17:30 - 18:30

MOSCHINO KONING VAN DE À CAPELLA

Moschino brengt je terug naar de good old days! Gespecialiseerd in old school RnB, Guilty Pleasures en een vleugje eclectic laat hij je zo over de dansvloer glijden. Inmiddels is hij niet meer weg te denken op de mooiste feestjes en laat hij overal de dampende massa uit zijn dak gaan! Met zijn signature a capella’s weet je meteen wanneer Moschino behind the decks staat en is het tijd om in de tijdmachine te stappen!

The Dean
18:30 - 19:00

Jarenlang heeft Daan Boom zijn innerlijke drift om Rapper te worden weten te onderdrukken. Van kinds af aan is hij al gefascineerd door de scene, de muziek, de kleding, de vrouwen, de beats en de flows. Nu eindelijk staan de sterren goed, en gooit hij het roer om. The DEAN is geboren, het werd eens tijd.

The Dean is gelijk al een van de meest productieve rappers in the game. In zijn eerste maanden als rapper gooit hij er tal van tracks met videoclips uit. Zijn rap-carrière is sinds de start te volgen in de gelijknamige hitserie op YouTube, en dit draagt flink bij aan het succes van al zijn nummers. Sindsdien is hij talk of the town en kan eigenlijk niet meer normaal over straat. Zelfs op de snelweg wordt hij herkend, maar dan moet je ook maar geen nummer maken over je Dacia Logan. Dan vraag je er ook om.

Het was even wachten, maar eindelijk is The Dean ook te boeken met een spectaculaire club- of festival set! Verwacht al zijn hits maar ook nieuwe bangers die in een razend tempo aan elkaar worden gemixt door gelegenheids-Dj en goede vriend uit de serie; Tobias a.k.a. De Makelaar.

DJ ADMIN
19:00 - 20:00

Rick Jansen is geboren in het Zuiden van Nederland (Roermond om precies te zijn).
Wat begon op de zolder van zijn ouders, is uitgemond in een Internationale DJ carrière!
Hij heeft, inmiddels, in meer als 50(!) landen gedraaid waaronder Australië, Japan, China, Thailand, Dubai, Denemarken, Zweden, Spanje en India!
DJ ADMIN draait “Eclectic” wat staat voor diverse stijlen. Niets is hem te gek…

Zijn motto is ”Nil Volentibus Arduum”… niets is moeilijk voor hen die willen.

Sinds 2015 is DJ ADMIN de DJ op diverse, wereldwijde, Formule 1 evenementen.
Hier vermaakt hij “The Orange Army”, de fans van onze Max Verstappen.

LA$$A
20:00 - 21:00

LA$$A (DJ/Producer) brak begin 2019 door met de club hit ‘Hans Betaalt De Schade’ waarmee hij een gouden plaat haalde. Binnen no time werkte Yves Lassally aka LA$$A met de top van de Nederlandse artiesten. Samen met Rolf Sanchez maakte hij de Top 40 nummer 1 hit “Mas Mas Mas” waarvoor hij ook een gouden plaat heeft ontvangen. Daarnaast werkte hij ook met artiesten als Tabitha, Jayh & Lil Kleine waarvoor hij ruim 9 gouden platen ontving. In oktober 2020 dropte hij zijn debuut album “KA$$A” wat inmiddels bijna 40 miljoen keer gestreamd is!

Mr. Belt & Wezol
21:00 - 22:00

What do you get when you mix a hottub and a tugboat? A HotTug! We hope you’re ready for some summer vibes during this DJ-set. Enjoy all!

Firebeatz
22:00 - 23:00

Formidable Dutch pairing Firebeatz have caused a stir in the industry over the last few years. Having made waves with their unparallelled live energy and ground-shaking productions, the duo have garnered a sizable loyal following worldwide. As regulars at major festivals like Tomorrowland, EDC, Ultra, Creamfields and more, they’ve cemented their position as accomplished performers within the events circuit. With 3 Gold Records, 3 placings in the DJ Mag Top 100, official remixes for countless pop superstars including Rihanna, Pitbull, Flo Rida, Justin Timberlake, Pink, Snoop Dogg, James Blunt, and Sean Paul, plus collaborations with Calvin Harris, Tiësto and Martin Garrix, Firebeatz have truly earned their spot as one of the most talented duos in the music industry.

Outsiders
23:00 - 23:55

He frequently appears on the biggest line-ups, a well-known face at all the European party hotspots, respected by the biggest names in the scene and famous for his unique and explosive spinning style which always contains a jolt of adrenaline.

This talented music lover and entertaining DJ, better known as Cem Araci, is claiming his spot behind the decks since the age of 12 when he started spinning the old fashion way: armed with his vinyl records the talented DJ was determined to break down parties and clubs all over Holland.

Do we need to say more? Outsiders is on full throttle and an asset for every House / EDM Music Event. Listening to his floor thrilling sets will make it impossible for you to stand still, so you all better be ready: Outsiders is coming your way!

VITZKIDS & MoJones
13:00 - 13:45

De muzikanten zijn tussen de 8 en 15 jaar en zijn leerlingen van de muziekscholen van Heerlen en Maastricht. Deze band wordt kundig gecoacht door trompettist Marc Huynen.

Het repertoire bestaat o.a uit jazzcomposities met telkens veel ruimte voor speelplezier en spontaniteit met soli voor ieder op elk niveau.

De Vitzkids zijn een echt leerorkest, waar het enthousiasme aanstekelijk vanaf druipt. Voor de één zijn de Vitzkids de eerste kennismaking met orkestmuziek, voor de ander is het een vaste leerplek waar hij of zij ervaring opdoet, voor weer een ander de springplank naar voortzetting van studie en spelplezier.

Voor deze gelegenheid wordt de band aangevuld met niemand minder dan Mo’Jones!

BOLTON & JENINGA
14:30 - 15:15

Nicole Bolton, John Jeninga en Bas Jeninga brengen eigen nummers en gearrangeerde covers van o.a. Crosby, Stils and Nash, JJ Cale, Joni Mitchel, Bonnie Raitt, Frans Bronzwaer en Eric Clapton. Het trio is een begrip in Heerlen. Sfeervolle luistermuziek. Maar ook swingende, bluesy en jazzy muziek.

LINDA & SKINNIE
16:00 - 16:45

De muzikale vonk tussen Skinnie en Linda Zijlmans sloeg in de zomer van 2017 over, en sindsdien zijn de twee op het podium onafscheidelijk. De Venlose Linda Zijlmans presenteerde in de zomer van 2017 haar album ‘IK’, met Limburgstalige luisterliedjes over de kunst van het opgroeien.

Skinnie uit Sittard heeft een lang artiestenverleden als gitarist, zanger en tekstschrijver van Engelstalige bands. Maar sinds kort zingt en schrijft hij Limburgstalig. In de voorstelling Tösje Venlo en Zitterd bundelen de twee hun krachten en verrijken zij elkaars liedjes.

THE MAN COMES AROUND
17:30 - 18:15

The Man Comes Around speelt nummers van Johnny R. Cash. Het repertoire van dit kwartet bestaat enkel uit nummers van The American Recordings.

The Man Comes Around zijn Marcel van der Heyden gitaar en zang, Hans Keuls op drumsen Pieter Vermeulen op slidegitaar en mandoline; voor deze gelegenheid aangevuld met Michel Henquet op contrabas. De band brengt luisterliedjes, met de nodige dynamiek en hier en daar ondergedompeld in een heerlijke, slepende grove.

CAL EURLINGS
19:00 - 19:45

Calien Eurlings is de frontvrouw van de band Cal &The Leavin’ Train; ze zingt, speelt gitaar en schrijft de nummers. Werd ze voorheen vooral beïnvloed door haar muzikale helden, tegenwoordig is Calien op zoek naar zichzelf. “Ontdekken wie ik ben en wat ik nodig heb om mij heen. Op de een of andere manier valt dat in de muziek op zijn plaats. Dus als je goed luistert dan weet je gewoon wie ik ben.

GILLES PROUST
20:15 - 21:00

Geboren in Parijs en opgegroeid in het Belgische Ukkel. Sjansonnier Gilles Proust. Als jong en veelbelovend talent doet Gilles regelmatig mee aan talentenjachten, waarvan hij er niet één wint. Toch slaat zijn eerste liedje Maman in als een bom. Hierna volgen klassiekers als Mireille Mathieu, Disco d’Amour, Angelique, Mooi van ver (maar verre van mooi), Scheer je weg en Patty Popcorn. Lex Nelissen haalde Gilles in 2019 al naar PCL. Dit jaar is Heerlen getuige van zijn 37ste come back. En daar wil je natuurlijk bij zijn.

DEMI-SEC
22:00 - 23:00

Tit wort ons allerlaatste af-SJCHIJT-konsert auwiejenietheij. Tus krempel je de ouwe klamotte aan, hang je de kliemper om en toe taar zijn !!
VOL IN DE VIEZAASJ !!

FRIJNS DRAAIT OUWE LEEM
23:00 - 23:55

De man die vanaf zijn 15e zijn sporen heeft verdient. Hij was van jongs af aan de sfeerbepaler in de beste discotheken en danszalen in Heerlen.


Alle bovenstaande informatie is onder voorbehoud, tijden kunnen nog veranderen