PCL 2020 / Stel voor dat…

Beste PCL-vrienden,
Het coronavirus (COVID-19) slaat heel hard om zich heen en geeft in onze branche ook veel onduidelijkheid. Ook voor ParkCity Live 2020 op 4 en 5 juli.
Uiteraard volgen wij volledig de richtlijnen en maatregelen van het RIVM/Rijksoverheid en staat de volksgezondheid van iedereen boven aan!

Aangezien we nu nog niet weten wat de komende maanden allemaal zal gaan gebeuren, zijn we wel op het ergste voorbereid. PCL heeft na goed overleg met de gemeente Heerlen besloten om uit voorzorg een alternatief weekend te opteren. Dit is geworden 5-6 september 2020. De definitieve beslissing om PCL te verzetten naar deze datum maken we uiterlijk op 1 juni a.s. bekend. Wellicht al eerder.

Stel we verzetten; je huidige kaartje blijft gewoon geldig voor de (eventuele) nieuwe datum. Welke line up etc. etc. daar komen we allemaal in een later stadium op terug. De line up kan veranderen. We weten nu nog niet welke artiesten dan beschikbaar zijn.

Mocht blijken dat 5-6 september 2020 ook niet haalbaar is dan rest enkel om editie 2020 volledig over te slaan. Maar we blijven vooralsnog positief en vertrouwen erop dat de hardwerkende deskundigen en specialisten deze uitbraak onder controle gaan krijgen….
Nogmaals, de volksgezondheid boven alles.

Allen, veel sterkte toegewenst de komende tijd. Hou je a.u.b. aan de richtlijnen.

Keep strong,
namens ons hele team,

Hans Paul Nieskens
Festivaldirecteur