Tisjeboyjay als host / MC voor de Dance Stage

Tisjeboyjay gaat als MC de Dance Stage hosten. Twee dagen plezier toevoegen in de toch al super gezellige Dance Area.

Jay Francis om precies te zijn. 25 jaar geleden werd hij in Sittard geboren en groeide vervolgens in Born op. Daar beleefde hij een turbulente jeugd (soort van) en woont daar nog steeds. Een paar jaar geleden begon hij voor de lol met het opnemen van filmpjes als vermaak voor vrienden en bekenden.

Na verloop van tijd bleken zijn filmpjes erg populair. Daarom besloot hij om een eigen Facebook pagina aan te maken om zijn bereik te vergroten. Binnen vier weken na de lancering van zijn pagina ging zijn eerste video viral en zo werd “Tisjeboyjay” geboren.

En nu dan?
Inmiddels is Tisjeboyjay een veelbezocht Facebook-, Instagram-, YouTube-, eigenlijk-welke-social-media-niet-kanaal. Dat heeft hij te danken aan het feit dat Jay een hele normale jongen is met een heel uitgesproken mening:”Ik neem geen blad voor de mond, zeg altijd wat ik denk”. Hij heeft schijt aan iedereen (niet aan jou, jou vind ie lief).

Zijn filmpjes, posts en sketches bevatten altijd een boodschap die aanzet tot nadenken en is ingepakt in een goede dosis humor. En dat doet hij niet zomaar: het verspreiden van positiviteit is zijn drijfveer.