print deze pagina

Line-up ParkCity Live 2018 compleet!

Line up Compleet

Met de toevoeging van Neerlands bekendste reggaeformatie Rootsriders (mainstage) en jongerenorganisatie LOS! (dancestage), is het programma van de 8de editie van ParkCity Live compleet. De veldtickets van het festival, dat zaterdag 20 januari in de verkoop ging, waren binnen 40 minuten geheel uitverkocht, nadat slechts 8 namen bekend waren gemaakt. De Relatiedek-tickets (sponsorkaarten) zijn ook geheel uitverkocht. Daarmee vestigde het festival een nieuw eigen verkooprecord qua snelheid. In 2017 duurde het 10 uur voordat alle veldkaarten weg waren.
ParkCity Live verwelkomt zo’n 12.500 bezoekers per dag.

Editie 2018 maakt haar opwachting voor de volgende acts op mainstage: Anouk, Guus Meeuwis, Nena, Racoon, Chef Special, Waylon, Miss Montreal, La Pegatina, Ronnie Flex & Deuxperience, My Baby, Big2, Kraantje Pappie, Rootsriders en de winnaar van de bandwedstrijd ‘We Aar Bek’.

In totaal kent ParkCity Live dit jaar 5 area’s;
Naast Mainstage is er een Dance Area, met zo’n 23 dj’s over 2 dagen, Lex’s Cultuurstage met diversiteit aan acts en bands. Verder draait de bekende (Brandweerauto) platenbus vinyl dance classics onder de bomen en bouwt markant dj Cher weer z’n gehele eigen pop-up dancestage.

Met de Food Avenue Area heeft ParkCity Live ook haar eigen foodtruck-festival op het terrein. Binnenkort wordt ook hier via de website de volledige line up van bekend gemaakt, waarbij er een selectie is gemaakt van de beste trucks van de regio en Nederland.