print deze pagina

Dotan komt niet naar ParkCity Live 2018

Dotan cancelled

Geen DOTAN naar ParkCity Live 1 juli. De zanger annuleert alle zomerfestivals.

Verdrietig nieuws voor de fans van Dotan: via Social Media liet hij vandaag aan hun weten al zijn optredens voor de komende maanden af te zeggen. Het maken van zijn nieuwe album kost meer tijd dan verwacht. De aankomende periode wil hij al zijn energie stoppen in het afmaken van het nieuwe album.

Binnenkort maakt ParkCity Live een vervangende artiest bekend.

Dotan:

“Helaas heb ik de enorm moeilijke beslissing moeten nemen om alle shows van de komende maanden te annuleren. Ik kan echt niet wachten om terug te keren op het podium, maar helaas ben ik er nu simpelweg nog niet klaar voor. Het werken aan nieuwe muziek duurt langer dan verwacht. Ik vind het heel belangrijk om de juiste verhalen te vertellen met mijn muziek en wil terugkomen met iets waar ik compleet trots op kan zijn. De komende maanden ga ik mij hier volledig op richten. Ik waardeer het enorm om te voelen hoe loyaal jullie wachten op nieuwe muziek en mij al jaren steunen. Ik beloof dat het het wachten absoluut waard zal zijn! Liefs, Dotan”

Het volledige bericht van Dotan check je hier: https://www.facebook.com/DotanMusic/