print deze pagina

Tickets voor buurtbewoners (overige omwonenden)

Vorige editie waren meerdere ‘overige omwonenden’ niet goed geïnformeerd over het kopen van hun ticket. Veel ‘overige omwonenden’ hadden toen geen ticket, waardoor we hebben besloten voor een aantal de verkooplijnen tijdelijk weer open te maken.
Dat is voor ons als organisatie problematisch. We hebben namelijk een beperkt aantal bezoekers die we toe mogen laten. Bij een snelle verkoop van de tickets kun je maar 1x uitverkocht zijn…

Dit jaar doen we het daarom anders;
Woon je in de buurt en behoor je tot deze groep, dan heb je recht op korting op je tickets. We hebben voor deze editie een aparte ticketpoule gemaakt voor de ‘overige omwonenden’, waarin we een aantal tickets ‘reserveren’. De kaartverkoop voor de ‘overige omwonenden’ start tegelijk met de verkoop van de tickets van ParkCity Live.
Echter met reserveren bedoelen we dat de ‘overige omwonenden’ geen last hebben van een reguliere wachtrij.
De poule is qua aantallen wel gekoppeld aan de reguliere verkoop. M.a.w.: indien de tickets van ParkCity Live op zijn, is het helaas ook niet meer mogelijk om tickets voor “overige omwonenden’ te bestellen.
Ons advies is dan ook om a.s. zaterdag (20 januari) om 10:00 uur uw tickets meteen via internet te bestellen.

Klik hier voor informatie en tickets