print deze pagina

Chef’Special en Miss Montreal eerste namen editie 2018

ChefSpecial

De Haarlemse band Chef’Special en publiekslieveling Miss Montreal zijn de eerste 2 namen van de in totaal 14 acts die op het hoofdpodium in Heerlen te zien zullen zijn.

Chef’ Special heeft de laatste jaren een spurt groei doorgemaakt. De band groeit langzaam door naar de absolute nederlandse top. “Je moet wel bijna chagrijn zijn van beroep zijn, wil je niet vrolijker naar buiten gaan dan je binnen bent gekomen.” recenseerde de aanwezige AD journalist na hun show in de uitverkochte ZiggoDome. Het bandgeluid – een kruising van pop, reggae en elektro – is energiek, toegankelijk én een garantie voor een goed humeur.

En tja, heeft Miss Montreal nog enige introductie nodig? Op zondagmiddag 1 juli zorgt zij voor het vuurwerk in het Park. De altijd enthousiaste Sanne Hans heeft al 5 jaar niet meer in Heerlen gestaan, dus we zijn blij dat we haar nu mogen aankondigen! Welkom ‘schone’!

In totaal spelen op 4 podia zo’n 60 acts over 2 dagen in Heerlen.

Prijzen over tickets vind je hier