print deze pagina

Omwonenden

Informatie

Direct omwonenden (die aan de rand van het Park Bekkerveld wonen) krijgen gratis weekendtickets conform hun gezinssamenstelling, zoals bekend bij de Gemeente Heerlen.
Deze omwonenden krijgen tijdens de start van de opbouw van het festival (6 of 7 juli 2017) hun tickets (in de vorm van een polsbandje) thuisgebracht door onze organisatie, inclusief een (eventuele) parkeerkaart. De polsbandjes zijn overigens niet overdraagbaar aan een derden en worden door de organisatie omgedaan bij de betrokkenen.

Indien de direct omwonende niet thuis is bij het uitreiken van de polsbandjes, doen we een brief in de bus. Met legitimatie en uw brief kunt u zich dan bij de hoofdingang (infobalie/ Pers/Omwonende/Relatie) melden op zaterdag 8 juli en zondag 9 juli (enkel tussen 10:00-14:00) waar we dan alsnog u bandje zullen omdoen.

Bent u zich ervan bewust dat deze bandjes alleen omgedaan worden bij de bewoners die ook daadwerkelijk staan ingeschreven bij de gemeente Heerlen, als woonachtend op het adres. De organisatie van ParkCity Live is in het bezit van een zeer recente lijst.

Het bandje is niet overdraagbaar aan bijvoorbeeld een familielid, vriend of vriendin. De reden daarvan is simpel; zij hebben tenslotte geen overlast van ParkCity Live (indien ze elders zouden wonen).

Het betreft de volgende straten en huisnummers:

Bekkerweg
Huisnummers; 46 t/m 76 (alle even nummers)
Huisnummers; 47 t/m 111 (alle oneven nummers)

Bekkerveld
Huisnummers: 12 t/m 37 (alle nummers, zowel even als oneven)

Burgemeester Savelbergstraat
Huisnummers: 1 t/m 17 (alle nummers, zowel even als oneven)

Leonard Stassenstraat
Huisnummers: 2 t/m 72 (alle nummers, zowel even als oneven)

Vlotstraat 30a + 33 (ivm voordeur en tuin aan Bekkerweg)


Parkeerbeleid omwonenden

Het parkeerbeleid en verstrekken van parkeerkaarten gaat verder dan alleen de direct omwonenden. Ook in de straten rondom het terrein, die tijdelijk worden afgesloten, krijgen de bewoners een parkeerkaart. Dit is een sticker, zoals je bv in Zwitserland ook krijgt voor gebruik autobanen, die je aan de binnenkant van de ruit dient te plakken.

Deze sticker is ook niet overdraagbaar, dit op last van de veiligheid. We willen alleen de auto’s in de straten die ook daadwerkelijk woonachtend zijn in de afgesloten straten. Dit ivm de toegankelijkheid van de hulpdiensten bij grootschalige calamiteiten op het festivalterrein.