print deze pagina

Bazart maakt Line-up Compleet

Bazart

De Belgische band Bazart, die binnen 1 jaar werkelijk alle harten wist te veroveren van ons buurland, komt naar ParkCity Live 2017. Daarmee heeft het festival haar line-up deze editie bijna compleet. Alleen de festivalopener, winnaar van de bandwedstrijd “We aar bek”, wordt a.s. zondag nog toegevoegd.

De highlights van Bazart zijn op z’n minst opvallend te noemen voor de korte periode: 2x uitverkochte Lotto Arena en een reeds uitverkocht Sportpaleis a.s. oktober op hun naam; vijf MIA’s gewonnen eerder dit jaar; het debuutalbum heeft een record gebroken door op #1 binnen te komen in de Vlaamse Ultra top 200. Acte de présence op alle grote festivals; Rock Werchter, Pukkelpop, Pinkpop, Lowlands…

Eerder maakte ParkCity Live al o.a. bekend: Golden Earring, De Staat, Typhoon, Di-Rect, Flogging Molly, Milow, Broederliefde, La Pegatina, Douwe Bob, Son Mieux, de Jeugd van Tegenwoordig en Blaudzun.

ParkCity Live was in januari binnen 9 uur uitverkocht. Meer dan 20.000 bezoekers worden over beider dagen verwacht. Er komen geen kaarten meer in omloop.

Korte biografie BAZART
Bazart. Enfants terribles met een blanke pit. Hedendaagse, donkere, dromerige en Nederlandstalige indiepop. En Vlaanderen zat er duidelijk op te wachten. In een paar maanden tijd wisten ze zich tot absolute publiekslieveling te ontpoppen. Ze haalden de mosterd bij Spinvis en Gorki, maar wisten al snel hun eigen stempel te drukken.

Goud is de grote hit natuurlijk:

Lux is de meest recente video: