print deze pagina

De Jeugd van Tegenwoordig ook vertegenwoordigd

De jeugd van Tegenwoordig op ParkCity Live

De brutaalste rapformatie uit Amsterdam zal na 7 jaar ein-de-lijk het podium van ParkCity Live weer betreden. Met Watskeburt?! brak het gezelschap in 2005 door. Sindsdien is de rapgroep niet gestopt met het produceren van knallers. Nummers als Sterrenstof en Get Spanish zijn slechts een kleine greep uit het oeuvre van deze band. In 2015 vierden de heren hun tienjarig jubileum met het uitbrengen van coveralbum ‘De Jeugd, Vertegenwoordigd’. Daarop stoppen diverse Nederlandse grootheden de klassiekers van de groep in een eigen jasje. Ook brachten ze een nieuw album uit, genaamd Manon, en bezegelde ze hun succes met een theatershow.

Willie Wartaal, Faberyayo en Vieze Freddy zijn het kunstje nog lang niet verleerd en zullen ook dit keer een spectaculaire show neer zetten onder begeleiding van meester producent Bas Bron. Fack de Formule want wij hebben DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG.