print deze pagina

Blaudzun met nieuw album naar Heerlen

Blaudzun op ParkCity Live in 2017

Johannes Sigmond, een Nederlandse singersongwirter geboren in Arhnem. Zingen is voor hem een belangrijk deel in zijn leven dus koos hij in 2006 voor een solocarrière. Zijn stem is het belangrijkste instrument. Hij werd al een aantal keer genomineerd voor de 3FM award “Best Alternative” en won. Een Edison heeft deze zanger ook al in zijn bezit voor Beste Zanger. In een compleet uitverkochte Tivoli presenteert hij zijn derde album.

De NOS gebruikt “Promises Of No Man’s Land” als titelsong onder montages van de Olympische Winterspelen in Sochi, waardoor het enorme bekendheid krijgt. Met al deze prijzen op zak kunnen wij natuurlijk niet achter blijven. Vernoemd naar een Deense wielrenner, welkom BLAUDZUN.