print deze pagina

Alle veldkaarten uitverkocht!

Alle veldkaarten van ParkCity Live 2017 (8 en 9 juli in Park Bekkerveld Heerlen) zijn uitverkocht. Zaterdagochtend 14 januari 10.00 uur is de kaartverkoop begonnen. Negen uur later was alles weg. Voor het festival (dit jaar de 7de editie) een persoonlijk record. De afgelopen 3 jaar was het festival ook uitverkocht, echter nog nooit zo snel.

Er zijn deze editie minder tickets verkocht dan in 2016. Het festival komt hiermee tegemoet aan de wens van de bezoekers om het minder druk te maken dan in 2016. Op ParkCity Live 2017 komen 10.000 mensen per dag (in totaal 20.000).

Op dit moment zijn er 9 artiesten bekend op mainstage. In totaal komen er zo’n 60 acts (30 per dag ) over 3 podia verspreid. Er is een mainstage, dancestage en een cultuurpodium.
De verkoop van de sponsorpakketten (met kaarten voor op het aparte Relatiedek) start vanaf maandag 16 januari a.s. Hier zijn nog een beperkt aantal kaarten voor gereserveerd.